Hengst, 2008, Zwart, KWPN, 1.70m

Wynton x G. Ramiro Z x Pion

Dark President is een zoon van Wynton. Moeder Lola-F is een ster preferente prestatiemerrie van G. Ramiro Z. Grootmoeder Ciola is een preferente merrie van Pion, zij is ook de moeder van de KWPN keurhengst Houston.
In het najaarsonderzoek van 2011 was de zwarte hengst Dark President een positieve aanwinst voor het KWPN hengstenbestand. Een zeer getalenteerde hengst die veel tot zeer veel aanleg heeft. Zijn mooie kleur en bewezen bloedlijnen maken hem tot een interessante hengst voor fokkers die enerzijds met nieuw bloed willen dekken maar anderzijds de bewezen bloedlijnen willen gebruiken om deze kwaliteiten te verankeren.

Dark President is een eerlijke en betrouwbare hengst. De hengst heeft ruim voldoende tot veel bereidheid tot werken en laat zich ruim voldoende bewerken. De stap is zuiver en ruim voldoende tot goed van ruimte. De draf is bergop, goed van ruimte met een goede bewegingstechniek. De galop is goed van ruimte. Dark President beweegt met ruim voldoende souplesse en heeft een goede houding en balans.

Dark President wordt succesvol uitgebracht door Hans Peter Minderhoud.
Winnaar van de Hengstencompetitie in Roosendaal en Zuidbroek!
President's Dark President
president_stallions_2011001015.jpg
Een dressuurpaard met zeer veel aanleg!
Dekgeld 1.000,00
Dekvoorwaarden
Nakomelingen Dark President
Home
Hengstenhouderij
Diensten
Contact